I. (1982)
Főrendezője Bozóky György. Jelentősebb eseményként megemlítendő, hogy Karunk akkori dékánja, Lévai Zoltán elrablása, majd váltságdíj fejében való szabadon engedése jelentett némi izgalmat. Az első főkormányos Joe bácsi (Dalmadi György, a IV. évfolyam lelkes jelöltje) lett. Akkoriban csak az első napon megrendezett népszavazás útján dőlt el a cím sorsa, de ezt megelőzően, természetesen, nagy szerepe volt a propagandának. Ebből is látszik, hogy az első KN nem a főkormányosjelöltek közötti versengés köré szerveződött, viszont a megválasztott, szerencsés próbálkozónak volt ideje uralmát gyakorolni.

II. (1983)
Sándor Zoltán rendezésében. Ettől kezdve beszélhetünk a jelöltek egész hetes versengéséről: a jelöltek próbák sorozatán keresztül jutottak el a mindent eldöntő választásokig. Ennek eredményeképp az 1983-as év "kiválasztottja" Tötyi (Méhes András, aki IV. évét töltötte akkor itt) lett, akiket megelőzött: Üveges Péter (Fegya), Tüttő László (Zizi), Pallagi Mihály (Mitya) és Flacher József (Mr. Baines). Tötyi nevéhez fűződik a főkormányosi katalógus-igazolás bevezetése, melyet akkor a tanulmányi hivatal is elfogadott.

III. (1984)
Újfent Sándor Zoltán nevével fémjelezve. Először voltak áltudományos előadások, bevonva az oktatókat is a küzdelembe, és először kísérte komoly érdeklődés a technikai próbát: a Leg-leg-leg c. TV-műsor által az egész ország figyelemmel kísérhette a sörhajtású járművek pályafutását. A jelöltek ezen Kari Napoktól kezdve oldalbordákkal egészültek ki, ami - ismerve a Kar szegényes kínálatát a gyengébb nemből - nem kicsit dobott a hangulaton. Újra kitűnt a Hajós szak erőfölénye, és SHOW (Sóvágó Zsolt) nevű jelöltjüké lett a megtisztelő cím, megelőzve I. (A Nagy) Bandót & a Csontbrigádot (Erdei Árva András), Don Talpig Drazsé de Nagyont (Diózsi Rezső) és Bölényt.

IV. (1985)
Kárpáti Imre jóvoltából. Immáron kari és csapatzászló készítése is feltétel volt, és szépségversenyt is tartottak, valamint az eseményeket a napi 200 példányban megjelenő Köz-lik rögzítette az utókor számára. A IV. évfolyam támogatásával Benedek Páter (a Benedek Péterből) lett a győztes, aki ekkor már harmincas éveit taposta. Akiket maga mögé utasított: Vigyu, Prüntyi, Mecky és Mefi.

V. (1986)
Ezúttal Tóth János szervezésében. Nevezési feltétel volt az 1 méter átmérőjű főkormányosok elkészítése, új próbaként a divatbemutatót, a riporter próbát és az éhező Főkormányosok megsegítését célzó koncertet lehetne megemlíteni. A végén ismét a Hajós szak diadalmaskodott, így Picit, Tomi Sztárt és Mocit megelőzve Frédy (Árik Ferenc) személyében avattak főkormányost.

VI. (1987)
Tóth János másodszori próbálkozása. A fényűző módon rendezett eseményen ekkor volt először oldalborda torna, és Fair Play díj, amelynek végül a szervezők lettek a boldog tulajdonosai. A főkományosi címet viszont ismét egy hajós: Pepító (Demeter István) nyerte.

VII. (1988)
Megyesi Antal által professzionálisan előadva. GéZséBé hatvanegynéhány kisiskolással támogatott énekpróbájára sokáig emlékezhetett a nagyérdemű. A hajósok (Odessost indítva) ezúttal csak a második helyre voltak jók: az első Gábor deák, III. évfolyamos versenyző lett (polgári neve: Turi Gábor). Negyedik helyen a titokzatos Keresztapa végzett. A Köz-Lik mellett naponta jelentkezett kiadással az Odi-Nyúz is, mely Odessos "pártlapja" volt.

VIII. (1989)
Megyesi Tóni ezúttal - a krónikák szerint - nem tett ki magáért, mégis a korabeli Közhír szerint a KN történetének egyik legkiegyensúlyozottabb és legsportszerűbb viadalának lehettek tanúi az akkoriak, még a népszavazásnak is komoly tétje volt. Végül a Hajós szak által is támogatott, ötödéves White Lady (Molnár Andrea) lett a győztes, Megelőzve Tour de Laszek-et (Lasztóczi Péter) és Nyúlt (Mayer Attila). A VIII. Kari Napok ideje alatt naponta megjelentek a csapatok beszámolói, mint pl. a Black & White.

IX. (1990)
Rimóczi József vette kézbe az irányítást. A XX. Század utolsó évtizedének első Kari Napok rendezvényén nagyon kevés hallgató vett részt. Joe (Joó Zoltán III. évf.) lett az első Jimmy (Horváth Attila II. évf.) előtt.

X. (1991)
Jubileumi KN. Rendezte: Nagy Zsuzsanna. Sikere minden képzeletet felülmúlt, és ez főleg Junior (Kollár Attila), Sörölő St. László (Szalai László) és Fekete Péter (Kocsmár Péter) lelkes versenyzésének köszönhető. Először került megrendezésre a nagy érdeklődéssel kísért autós gyorsulási verseny. Említésre méltó, hogy az elsős St. László oldalbordája Gerlóczi Magdolna szépségkirálynő volt. Végül a III. éves Fekete Péter került ki győztesként a versengésből.

XI. (1992)
Horváth Attila főszervezésében. Két csapat küzdött: Fofo ( Heizer Ágnes) és Pumi (Berezvai Gábor). A szoros eredmény az utóbbinak kedvezett.

XII. (1993)
A X. főkormányos: Fekete Péter szervezte. Négyévnyi mélypont után ismét tündökölt a KN. Négy csapat: Alfi, Noé, Piszkos Fred és TeamÚr mérte össze az erejét. Új próbálkozás volt a lovagi torna, az élősakk és a farsangi próba, bár z utóbbi kettő - siker híján - tiszavirág életűnek bizonyult. A hajósok ismét diadalmaskodtak: Fred lett a főkormányos, TeamÚr és csapata előtt.

XIII. (1994)
Ha már nyernie nem sikerült, átvedlett szervezővé a tavalyi második helyezett. Csináltak egy nagy sikerű gyorsulási versenyt, valamint nagy újtók is voltak: volt uszodabuli, túra, számháború, szánkóverseny, lépcsőházfutás, napi feladatok, melyek közül nem egy sikert is aratott. Atti baba és a negyven rabló (Százvai Attila főszereplésével), Kelly és ősei (Kelemen Tamás) előtt Gritsch Ákos, mint Robot lett a "főnök".

XIV. (1995)
Először próbálkozott a rendezéssel a Hallgatói Képviselet, azon belül is Kun Zoltán. IV. Béla (ejtsd: ívé), akit Fekete Béla keltett életre és Macho (Mahó Lajos) előtt Robinson Ouzo (Lőrincz József Attila) került az élre. Vele kapcsolatban egy érdekesség: Robinson ugyebár egyedül éldegélt lakatlan szigetén. Egy darabig, mikor is társa lett a nemzetiségi Péntek. Nem nehéz kitalálni, hogy 1995-ben a győztes "oldalbordája" hímnemű volt: mégpedig Piszkos Fred személyesítette meg.

XV. (1996)
A HK (Heizer Ágnes) szervezésében. Először volt karaoke próba, ismét áltudományoskodtak az oktatók. Négy csapat mérte össze az erejét: Rum'C'Ice (Újlakán Tibor) a harmadik, Álmos vezér (Csordás Csaba) a negyedik, Bobby Ewing (Bondár Zoltán) szoros küzdelemben a második és Popeye (Mészáros Zoltán) elsőévesként első helyezett lett. Ez utóbbi csapatot Piszkos Fredék is támogatták.

XVI. (1997)
Ismét a HK (és ismét Fofo) hozta össze. Három csapat indult: a Detox Pléhboy (Horváth Dávid) vezette elsősök, Andrej Kalasnyikov (Sebestyén András) által kordában tartott repülősök - IV. évfolyamosok és Sandokan (Fülöp István) harmadéves csapata. A próbák újdonságot nem hoztak, a karaoke próba azonban nem sikerült túl jól. A maláji tigris és a maffiózó elvtársak minden eddiginél szorosabb küzdelméből végül az előbbit hozta ki a népakarat győztesnek.

XVII. (1998)
A negyedik HK szervezés (főszervező: Csanádi Péter). Négy csapat próbálkozott: Taki bácsi és a szomszédok (Pinczés Ferencet az elsősök támogatták), Ganxta Petee és a Malter (Kiss Péter és a harmadévesek), Arthur Király és a Lovagok (Németh Ákos főleg a negyedéveseket tudta maga mögött), és Simon Templar (Csizmazia János). A genxterek és a lovagok szoros küzdelmét ismét a népakarat döntötte el, az előbbiek győzelmét hozva ki a végig vezető utóbbiak előtt. A fair play díjat a - Barbie-táncukkal felejthetetlent alkotó - ,harmadik helyezett elsősök kapták. Az 1998-as rendezvényre az eddiginél színvonalas filmek, színi előadások, gépek voltak jellemzők.

XVIII. (1999)
A főszervező ebben az évben is Csanádi Péter volt. Nagyon fair KN-nak lehettünk szemtanúi, ahol is négy csapat mérte össze erejét és tudását. Elsőként ért célba a Len In Black ufókergető csapata (Vass Péter József vezérletével), majd Szaki (Melkvi) Dani követte őt némi kalapácszajjal. Sanyi (Györki Levente) és párja Ánusz Valér mutatott sok megrázót és tanulságosat, míg végül, de nem utolsó sorban Ryan közlekest (Bebesi Balázst) is sikerült megmenteni.

XIX. (2000)
A főszervező Rácz Gabriella volt. Nagyon szoros verseny alakult ki Bob Dealer (Hankó Ákos) & the Smoke és James Gondék (Bacskai István) között, ami végül az előbbi javára dőlt el. Őket követték Kukorica Tamás (Nagy J. Tamás) és az őstermelők, akik rendkívül ötletes feladatmegoldásaikkal, rengeteg morzsolt kukoricájukkal, valamint Vitézzel (a malaccal) nagyban emelték a rendezvény "színvonalát". Harmadik lett a Levi's Team (Balogh Levente), akik a nagyon színvonalas filmjükkel vívták ki a közönség elismerését. Végül, de nem utolsó sorban meg kell még említeni Piadonét (Szalontai Ferenc) és maroknyi elsős csapatát, akik szintén becsülettel végigküzdötték ezt a 6 napot.

XX. (2001)
A jubileumi KN Aradi Szilárd és Szilágyi Botond szervezésében zajlott. Ismét négy csapat indult, amelyből végül Manci (Telek Zoltán) és a Baross Gyöngyei kerültek ki győztesen. Csak második lett Don Tschangotti (Krémer Gábor) e il Cosa Nostra, annak ellenére, hogy lófejet ígértek az ellenük szegülőknek. Harmadik lett Karburátor (Holczer Balázs) és az Ovisok csapata, azonban a filmpróbán ismét ők vitték a prímet. Becsületesen helyt állva a negyedik helyen végzett a Farkászok (Bánffy Farkas) elsősökből álló kis csapata. A jubileumot nem utolsó sorban Bob Dealer próbája tette emlékezetessé.

XXI. (2002)
A főszervezők ebben az évben is Aradi Szilárd és Szilágyi Botond voltak. A főkormányosi címért négy csapat versenget. A győzelmet Gondi (Viktor Gergely) a gondozottak gondozottja szerezte meg. A második helyen Mocsok Torki (Torkos Péter) és a Hulladékok végeztek. Harmadik lett Orsós Vendel (Nyerge Péter) és a Galeri. Meg kell még említeni az elsősök kis csapatát, a Génmanipulátorokat avagy Hotel Sperminust, akik becsülettel helytálltak Persely Katalin vezetésével.

XXII. (2003)
Szalontai Ferenc és Micskó Péter szervezésében, öt csapat részvételével megrendezett versengés, melyet végül magabiztosan nyert Bin Totti és a Szeszbollah (Tóth Ferenc és a harmadévesek). A második helyre SzalaDzsi Pi Indahouse (Tar Péter, valamint oldalbordája, Németh József) futott be mindössze három ponttal megelőzve Ész Ventúrit és Állatvédőit (Szabó Krisztina és a második évfolyam krémje). A filmükkel maradandót alkotó Miccs Bjúkenen (Kovács Gergely Péter) és a Partymentők negyedik helyezést értek el, míg az első évfolyamot képviselő Kokó és a Veszt (Kalotai Kornél vezetésével) ötödikek lettek.

XXIII. (2004)
A Programszervező Bizottság (vezetők: Gyimesi András és Szalontai Ferenc) szervezésében a XXIII. Kari Napok újítást hozott: a rekordszámú "hazai" csapatok mellé, két másik kar hallgatóiból álló egység is csatlakozott, valamint két kupa került kiosztásra (a Főkormányosi kupát a "külsős" csapatok nem szerezhették meg). Az előző évben még Bin Totti zászlaja alatt harcoló arabok most vonatra szálltak: a Szeszbollah hívei felültek a Szeszexpresszre, és Sanyó (Sanyó László) vezetésével ismét diadalmaskodtak. A kiélezett versenyből másodikként Hukk Kapitány (Bellér László) és a Ser-tenger kalózai futottak be a második helyre, mögöttük mindössze egy ponttal lemaradva Jawa 350 és a Prilúki Man (Samu Gábor, oldalborda: Szaniszló "Borisz" Zoltán) végzett, pedig szerdán még ők vitték el az összetett trófeát! A negyedik-ötödik helyen Kasza Matyi és a Közlekkari Sikoly Klub (Borbély Mátyás és a harmadévesek), valamint TörpGaga és a Törpiek (Bózsvári Gábor az 5+ élén) a sorrend, a kari csapatok közt sorrendben utolsóként az elsősök csapata, a Budapestische Maßkrug Werke (Futó István vezetésével) végzett. Úgy látszik a Kari Napok erőpróbái meglepték a vegyészkar és a GTK-TTK csapatát: Szeszkó Prof (Kárpáthi Richárd Balázs) és az Őrült Vegyészek, valamint Keresztanyu (Heizer Anita) és a Plug&Play nem jelentettek veszélyt a kari csapatokra, viszont nagyszerűen ráéreztek a KN hangulatára.

XXIV. (2005)
A 2005-ös Kari Napok nem hoztak nagy újdonságot sem a résztvevők számában, sem a próbák tekintetében. Nyolc csapat szállt síkra, köztük ismét két külsős osztag: a vegyész-villany retrós válogatottját Gergely Felícián irányította (Cián és a Mókus Őrs), a GTK-TTK-t pedig Keresztapu és a Plug & Play képviselte (vezetőjük Orbán Balázs volt). A belsős csapatok közül a Hey Bobby Peacemake-kör esélyt sem hagyott vetélytársainak: a fűzöld pólójukról messziről felismerhető hippitársulat az elejétől a végéig vezetett a pontversenyben (megnyerték például a túrát, és elvitték az Aranykereket is), így az ötödik évfolyam sorozatban harmadszor, ezúttal Szalóky Dániel személyében avatott újabb Főkormányost. Smirnoff tábornok és az Etil-alakulat, vagyis az angyalbőrbe bújt harmadévesek (élükön Ungvári Tamással) többek között remek propagandájuknak és fellegváruknak, jó sporteredményeiknek és sok túrázójuknak köszönhetően egészen a népszavazásig stabil ezüstérmesek voltak, végül meg kellett elégedniük a harmadik helyezéssel. Ezúttal ugyanis a török stílust felvevő negyedévesek értek célba másodikként: a MadSah (Madai Sándor) vezette Sörökök (többek között a Hajtányversenyt, a Filmszemlét és a Belső Aranykerék próbát megnyerve) a Népszavazáson dolgozták le hátrányukat, így boldogan vizipipázhattak a Tropical homokjában. Örömükben osztoztak a remekül szereplő elsőévesek is: Möszijő Laca és a 40 Muskotály (holtversenyben) hozta az áltudományos előadást, második lett mindkét aranykeréken (!), és a hajtányukat is behajtották a harmadik helyre, így a Kozma László vezette muskétás-franciaveknis gárda megérdemelten végzett a negyedik helyen. Don Pepe (Paróczai Péter) és a Közlek Kartel másodéves, halszálkaöltönyös csapata filmjének köszönhetően szerezte meg az ötödik helyet, míg McLos-nak (Kállai Miklós) és az Egybesült Állatok maroknyi csapatának ötletes feladatmegoldásaival is csak a külsős csapatokat sikerült megelőznie.

XXV. (2006)
Az idei Kari Napokat a Programszervező Bizottság rendezte Kövecses András és Sanyó László vezetésével. A jubileumi 25. Közlekkari Napokon 6 lelkes és mindenre elszánt csapat vett részt. Önálló külsős csapat nem indult, de szép számban vettek részt az előző években a kari napokkal megfertőződött bmesek a közlekes csapatok tagja vagy szimpatizánsa ként. Az elsősök a vidéki feelinget képviselték John Deere és a Vetési Varjak elnevezésű csapatukkal, melynek Gerzson (Berta Zsolt) volt a jelöltje. A másodévesek szakítva a kari sörös hagyományokkal whiskyfőzésre adták a fejüket, ők voltak Angel Csárlijai, Angyal Róbert vezetésével. Sörlock Holmes és a Káosz Helyszínelők nyomoztak Don Pepe rémtettei után, ők voltak a Henger Mátyás főnyomozó és a harmadévesek. Kebel Barát (Vári Miklós) és a Cefrend nem csak a pálinkát, de a főkormányosi címet is elvitték a reverenda alatt. Esténként pedig pokoli bulikat csináltak. Az ötödévesek lazára vették a figurát és indult a jampiparádé. Sztivi (Váradi István) és a Jampecok taroltak az Aranykerekeken és mindig ott voltak az élbolyban, végül szoros csatában lettek másodikak. Az 5+ képviseletében SörBalázs (Püski Balázs) és a Sörrendészek ügyeltek arra, hogy mindenki kellően alkoholos állapotba kerüljön és azt tartsa is a Kari Napok végéig. Hozzájuk köthető a Csak az Alkohol meg a Siólé!! szlogen, ami a 2006-os Kari Napok jelmondata lett.

XXVI.(2007)
2007-es Kari Napokat ismét a PSZB rendezte meg, Iberpaker Péter vezetésével. 6 kari csapat indult el a versengésen. Az elsősök Imi Lauda Lua (Tóth Imre) vezetésével végig Szeszelték az egy hetet. A filmmel és a hajtánnyal igazán nagyot alkottak. Dr. Zwack (Kiss Tamás) és a Vöröskeresztesek városiasodtak az előző év óta, és végig pozitívan vették az akadályokat. Kicsi, de lelkes csapatuk üde színfoltja volt az esti buliknak, és persze senki sem feledheti Petrus bővérnővér szerenádos "ruháját". A harmadéves Amigok - a Kumiszok portyáját túlélve - Sudryto (Kovács András) mögött felsorakozva villámrajtot vettek, de 2 nap után beérték őket a többiek és a végén be kellett érniük a harmadik hellyel. JimBeamBó (Horváth László) és a Jägercsókok a kezdetektől versenyben voltak a Főkormányosi címért, megnyerve a Belső Aranykereket, Filmszemlét, Egyetemi Portyát, Fellegvárat, Ének- és táncpróbát, Hajtányversenyt, Kebel Barát próbát és történelmi fölénnyel a Népszavazást. Kebel Barát a 2006-os győzelem után felkutatta az ősmagyarokat és Hunicum (Györki László) vezetésével bevonult a Baross medencébe. Igazi örömversenyzést mutattak be, a tavalyi hiányérzetet orvosolták a Külső aranykerék megnyerésével. Az 5+-os Capatosz tartva a feelinget végig Bebaszosz volt. Gabroszék (Németh Gábor László) hozták a rájuk évek óta jellemző vidám versengést. Ismét taroltak a sörváltókon és a filmjük örök emlék marad.

XXVII.2008)
2008-ban megrendezett Kari Napokat is Iberpaker Péternek és lelkes kis csapatának (PSzB) köszönhetjük. Ebben az évben hét csapat versengett a Főkormányosi címért, ki kisebb, ki nagyobb sikerrel. Az első évfolyam Szüsz Ervin vezetésével bontogatta szárnyait a Szekszcoast tagjaiként, tapasztalatlanságuk és maroknyi csapatlétszámuk ellenére is tisztességesen helytálltak. Szűcs Gábor (alias Szüchivas) hatalmas másodéves tömeggel a háta mögött behajózott a Baross koliba, de szerencsére nem mészároltak le senkit a Whiskingek. Minden bizonnyal emlékezni fogunk arra, hogy inverzgokartjukkal mennyire hősiesen próbálták teljesíteni a pályát…A harmadikosok az eddig kis létszámú csapatából Domokos Tibor (a. Rambó) évfolyamának összefogásával már egy ütőképes alakulatot hozott össze. Rambó és a Partyzánok hihetetlen elszántsággal JimBeamBó-próbáztak, ennek persze meglett az eredménye is: a próbát kitaláló csapatot is sikerült leinniuk.A negyedik évfolyam Hősök.Zip csapata Zipszer Gábor (a. Zipek) főhőssel az élen végighősködték ezt az egy hetet. Konstans jó teljesítménnyel hajszál híján sikerült majdnem megnyerniük a XXVII. Kari Napokat, végül a dobogó második helyével kellett beérniük. A hat sörváltóból négyet sikerült megnyerniük, filmjüket pedig képregényesre vették, hiszen szuperhősöknek ez szinte kötelező, ezzel megszerezve a Baross Filmszemle elismerését és első díját.Az előző év főkormányosának, Bónak nem kellett a kupát "ismeretlennek" átadnia, hiszen az ötödévesek Vik Miller's Disco-Sokk csapatának sikerült megvédenie címét. Molnár Viktor (a Vik Miller) sikeresen összefogta évfolyamát, és a tavalyi formájukat az idei Kari Napokra is átmentve végig az élmezőnyben haladtak céljuk felé. Évek óta sikerül a technikai próbára ütőképes szerkezetet összehozniuk, ezzel 2008-ban meg is nyerték az Inverzgokart versenyszámot, továbbá nagyon jól teljesítettek a zenés és táncos számokban, hiszen csapat-"imidzsük" ezt meg is követelte tőlük.Ebben az évben két "ötplusz"-os évfolyam is indult: a hatodéveseket rabul ejtette a "karinapozás", Edmond Alkesz és Bourbon Rabjai bebizonyították, hogy kevesen is lehet dobogós helyezést elérni. Cserényi Gábor vezényletével sikerült a raboknak megszerezni a harmadik helyet, a fellegvárukkal és a bevonulásukkal maradandó élményt szereztek mindenkinek.A 25+-os csapat János Bácsi (Surányi János) csapata megmutatta nekünk, hogy öregember nem vénember. János bácsi és a Söregek hatalmas elszántsággal elhozta a Külső Aranykereket, és éppen csak lemaradtak a végelszámolásnál a dobogóról.Összességében egy nagyon pozitív, szerethető Kari Napokat sikerült összehozni, köszönjük a Szervezőknek!